foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel. (0-83) 341-67-87
sekretariat@zsz1.edu.pl

gotowanie2 stycznia 2012 roku rozpoczęły się kolejne zajęcia praktyczne: Gotuj i podawaj na miarę XXI wieku. Uczestniczki i uczestnicy zostaną zapoznani z zasadami gotowania na parze i w szybkowarach, poznają trendy obowiązujące we współczesnej kuchni polskiej oraz kuchniach regionalnych i poznają ich specjalności. Poznają zwyczaje i tradycje kulinarne Dalekiego Wschodu, znaczenie wegetarianizmu, a podczas zajęć praktycznych przygotują i podadzą potrawy.

Cele zajęć:
• zwiększenie umiejętności zawodowych,
• zwiększenie konkurencyjności na rynku pracy,
• rozwijanie umiejętności w zakresie bukieciarstwa i florystyki,
• budowanie adekwatnej samooceny,
• budowanie poczucia własnej wartości,
• rozwijanie potencjału i uzdolnień.

Zajęcia będą prowadzone przy wykorzystaniu zakupionego sprzętu gastronomicznego oraz sprzętu multimedialnego, a każdy uczestnik i uczestniczka otrzyma pomoce dydaktyczne i promocyjne.

Szukaj

Serwisy

digischool

ekonomiksu

doradztwo

arsmusplus

dze1

pl1

tv1

bip1

kadr1

uks1

wsz1

int1

moodle1

kul1

ki2

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz