foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel. (0-83) 341-67-87
sekretariat@zsz1.edu.pl

pict1022W październiku 2011 roku rozpoczęły się zajęcia praktyczne: Kuchnie regionalne Polski i innych narodów. Uczniowie będą mieli okazję w ramach realizacji zajęć poznać: nasze rodzime tradycje kulinarne, smaki Lubelszczyzny i Mazowsza, potrawy ze znanych krajów europejskich, dania z Półwyspu Iberyjskiego, z Bliskiego Wschodu, Meksyku, tradycyjne potrawy azjatyckie, tradycje kulinarne Dalekiego Wschodu.

Galeria zdjęć

W ramach projektu młodzież uczestniczyła w zajęciach praktycznych: Kuchnie regionalne Polski i innych narodów . Zorganizowano 2 grupy w następujących terminach:
05.10.2011 r. – 26.11.2011 r. grupa 1 – 40 godzin – 10 uczestników/uczestniczek,
14.01.2013 r. – 13.02.2013 r. grupa 2 – 40 godzin – 10 uczestników/uczestniczek.
Łącznie zrealizowano 80 godzin zajęć praktycznych.
Zajęcia miały na celu:
- przygotowanie uczniów do wykonywania zawodu,
- integrujące wiedzę i umiejętności z przedmiotów zawodowych,
- stymulacja do samorozwoju zawodowego,
- zwiększenie umiejętności zawodowych.

Młodzież otrzymała materiały promocyjne i dydaktyczne. Podczas zajęć wykorzystywano sprzęt zakupiony w ramach projektu, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.


Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć

Szukaj

Serwisy

digischool

ekonomiksu

doradztwo

arsmusplus

dze1

pl1

tv1

bip1

kadr1

uks1

wsz1

int1

moodle1

kul1

ki2

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz