Ułatwienia dostępu

loga2

pict1022W październiku 2011 roku rozpoczęły się zajęcia praktyczne: Kuchnie regionalne Polski i innych narodów. Uczniowie będą mieli okazję w ramach realizacji zajęć poznać: nasze rodzime tradycje kulinarne, smaki Lubelszczyzny i Mazowsza, potrawy ze znanych krajów europejskich, dania z Półwyspu Iberyjskiego, z Bliskiego Wschodu, Meksyku, tradycyjne potrawy azjatyckie, tradycje kulinarne Dalekiego Wschodu.

Galeria zdjęć

W ramach projektu młodzież uczestniczyła w zajęciach praktycznych: Kuchnie regionalne Polski i innych narodów . Zorganizowano 2 grupy w następujących terminach:
05.10.2011 r. – 26.11.2011 r. grupa 1 – 40 godzin – 10 uczestników/uczestniczek,
14.01.2013 r. – 13.02.2013 r. grupa 2 – 40 godzin – 10 uczestników/uczestniczek.
Łącznie zrealizowano 80 godzin zajęć praktycznych.
Zajęcia miały na celu:
- przygotowanie uczniów do wykonywania zawodu,
- integrujące wiedzę i umiejętności z przedmiotów zawodowych,
- stymulacja do samorozwoju zawodowego,
- zwiększenie umiejętności zawodowych.

Młodzież otrzymała materiały promocyjne i dydaktyczne. Podczas zajęć wykorzystywano sprzęt zakupiony w ramach projektu, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.


Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć

{pgslideshow id=146|width=576|height=432|delay=3000|image=L}

pict1017
pict1017
pict1018
pict1018
pict1019
pict1019
pict1021
pict1021
pict1022
pict1022
pict1023
pict1023
pict1025
pict1025
pict1027
pict1027
pict1029
pict1029
pict1030
pict1030
pict1031
pict1031
pict1032
pict1032
pict1033
pict1033
pict1034
pict1034
pict1035
pict1035
pict1036
pict1036
pict1037
pict1037