foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel. (0-83) 341-67-87
sekretariat@zsz1.edu.pl

W ramach projektu młodzież uczestniczyła w zajęciach praktycznych: Gotuj i podawaj na miarę XXI wieku. Zorganizowano 2 grupy w następujących terminach:

  • 02.01.2012 r. – 24.03.2012 r. grupa 1 – 40 godzin – 10 uczestników/uczestniczek,
  • 07.02.2013 r. – 05.04.2013 r. grupa 2 – 40 godzin – 10 uczestników/uczestniczek.

Łącznie zrealizowano 80 godzin zajęć praktycznych.
Zajęcia miały na celu:
- propagowanie zdrowej żywności przy wykorzystaniu nowoczesnych technologii, metod, sprzętu i narzędzi pracy,
- umiejętności i dekorowania potraw i stołów,
- stymulacja do samorozwoju zawodowego,
- zwiększenie umiejętności zawodowych.

Młodzież otrzymała materiały promocyjne i dydaktyczne. Podczas zajęć wykorzystywano sprzęt zakupiony w ramach projektu, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej.

Szukaj

Serwisy

digischool

ekonomiksu

doradztwo

arsmusplus

dze1

pl1

tv1

bip1

kadr1

uks1

wsz1

int1

moodle1

kul1

ki2

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz