foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Tel. (0-83) 341-67-87
sekretariat@zsz1.edu.pl

pc0200412 grudnia w Centrum Techniki Kulinarnej w Warszawie odbył się konkurs nawiązujący do tradycji Świąt Bożego Narodzenia. Celem głównym konkursu było wykazanie się umiejętnością przygotowania dań o charakterze wigilijnym z wykorzystaniem pstrąga oraz wykwintnego dania zasadniczego z piersi kaczki, grzybów i jarmużu.

Galeria zdjęć

Zmagania konkursowe były wyjątkowo atrakcyjne i profesjonalne, zwłaszcza, że nad całością czuwało wymagające Jury. Uczniowie byli obserwowani i oceniani przez wielkie sławy sztuki kulinarnej między innymi: Roberta Sowę, Kurta Schellera, Jerzego Pasikowskiego i Xaviera Debeni.
W trakcie obrad szacownego gremium, mogliśmy obejrzeć pokazy barmańskie i baristyczne.
Naszą szkołę reprezentowali uczniowie z kl IIITd: Marcin Milczarski i Damian Szewczuk

Szukaj

Serwisy

digischool

ekonomiksu

doradztwo

arsmusplus

dze1

pl1

tv1

bip1

kadr1

uks1

wsz1

int1

moodle1

kul1

ki2

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz

Zapisz